2014. október

Az Országos Polgárőr Szövetség példamutató polgárőr tevékenységükért, eredményes, áldozatkész munkájuk elismeréséül
AZ „ÉV POLGÁRŐR EGYESÜLETE” KITÜNTETÉSBEN RÉSZESÍTETTE a Lőrinc-Kertváros Polgárőr Csoportot, valamint
AZ „ÉV POLGÁRŐRE” KITÜNTETÉSBEN RÉSZESÍTETTE Murányi Sándort, az Újpesti Polgárőrség és Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület alelnökét.

A közelgő Mindenszentek és Halottak Napja alkalmából fokozott szolgálatot látnak el a rendőrök és polgárőrök az elkövetkezendő napokban.
Közösen segítik a biztonságos közlekedést a közutakon, illetve a temetők közvetlen környékén, kiemelt figyelmet fordítanak a gépjárműlopások- és feltörések megakadályozására, az alkalmi lopások, a „trükkös” lopások, valamint a zseblopások megelőzésére.

A közelgő Halottak Napja alkalmából Kardos Pál elnök és a Farkasréti Temetőben szolgálatot ellátó polgárőrök néma főhajtással emlékeztek Zsombor Györgyre, a Budapesti Polgárőrség egykori elnökére.

Október 25-én járőrszolgálat teljesítése közben a Ferencvárosi Polgárőr Egyesület tagjai két lopott autóra bukkantak gépjárművükben működő rendszámfelismerő berendezés segítségével.

A korábban ismeretlen tettesek által eltulajdonított gépjárműveket a József Attila lakótelepen valamint a Hauszmann Alajos úton találták.

1 szazalek 7 med 480