2015. április

kozlemeny1Tisztelt Egyesületi Elnök!

Ezúton tájékoztatom, hogy az új törvényi módosításokat is magában foglaló oktatásra és vizsgára van lehetőség jelentkezni.

Az oktatást megtartja: Szücs János ny. hőr. alezredes.

Amennyiben csatlakozni kíván a fenti oktatáshoz, abban az esetben kérem haladéktalanul, de legkésőbb 2015. 04. 05. 24 óráig jelezzen vissza az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., melyben a vizsgázni kívánók nevét kérem pontosan megadni szíveskedjen.

kozlemeny1Tisztelt Egyesületi Elnök!

Tisztelettel meghívom 2015. április 19. napján (vasárnap) 9.00 órai kezdettel a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetsége
 éves rendes közgyűlésére.

A közgyűlés helyszíne: Budapest XIV. ker. Zugló Önkormányzat Házasságkötő Terme
(Budapest, XIV. ker. Pétervárad u. 11-17..)

Regisztráció: 8.00 – 9.00 óra között történik.

toosz kituntetesA Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöksége 2015-ben a Országos Polgárőr Szövetség részére adományozta a TÖOSZ Tűzzománc Emléklap kitüntetést, a helyi közbiztonság elősegítse érdekében az önkormányzatokkal tartósan kialakított partneri együttműködésük elismeréseként. A kitüntetés átadására a TÖOSZ 2015. április 9-én megtartott küldöttgyűlése keretében került sor, Monoron a Vigadó Kulturális és Civil Központban.
Az elismerést Pogácsás Tibor a Belügyminisztérium Önkormányzati államtitkára és Schmidt Jenő a TÖOSZ elnöke adta át Kardos Pál az OPSZ alelnöke részére.

 

1 szazalek 7 med 480