2015. március

A filmet, a BRFK megbízásából, az Y Media Team készítette. (www.ymediateam.com)

Koncepció: Péterfalvi Norbert (BRFK) , Nyárai Gerzson (Y Media Team)

A betörések megelőzésére indított a fővárosban és öt másik megyében, azaz három hazai régióban mintaprogramot 2015. március 7-én a Polgárőrséggel együtt a Rendőrség, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és az Aegon Magyarország.
 

programindito 015 300x199Az immár harmadik éve működő Országos Kármegelőzési Program keretében most három,az esetszámok miatt kiemelt fontosságúnak számító régióban indított mintaprogramot a betörések számának visszaszorítása érdekében. A programban az Országos Rendőr-főkapitányság, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, az Aegon Magyarország és az Országos Polgárőr Szövetség működik együtt. Budapest és Pest megye, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg, valamint Somogy és Baranya megye területén a polgárőr szervezetek segítségével hívják fel a lakosság figyelmét a betörés elleni védekezés fontosságára, a megfelelő biztonságtechnikai eszközök használatára.

A Budapest III. Kerületi Polgárőr Egyesület március 9-én tartotta éves beszámoló közgyűlését.

Az értékelésen megjelentek a rendes és pártoló tagok mellett Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata képviseletében dr. Böjtös Zoltán, Óbuda-Békásmegyer Közterület-Felügyeletének igazgatója, közbiztonsági referens, Kardos Pál, a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetsége (BPSZ) elnöke, Horváth Antal r. alezredes, a BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság vezetője, Veres Péter tű. alezredes, az Észak-Budai Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője és Zsigó Árpád tű. százados a III. kerületi Tűzoltóság parancsnoka.

unnamed 7 300x225

img 6595 150x150Ma este a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztállyal közös akcióban a budapesti polgárőrök is részt vesznek a Nemzeti Ünnep alkalmából megrendezésre kerülő programok helyszíneinek kiürítésében.Köszönjük a ma éjszakai szolgálatot az Alfa Polgárőr Egyesület, a Budapesti Közlekedési Polgárőrség, az Erzsébetvárosi Közbiztonsági Polgárőr Egyesület, a Lágymányosi Polgárőrség, a Palotai Polgárőrség Bűnmegelőzési-Önvédelmi Önkéntes Tűzoltó-Mátrix Egyesület, az Újpesti Polgárőrség és Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület, a XII. kerület Hegyvidéki Polgárőr Egyesület, a Budapest III. Kerületi Polgárőr Egyesület, és a Kispesti Készenléti Polgárőrség és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjainak!

kozlemeny1A Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetsége
2014. április hó 02. napján (csütörtökön) 18.00 órakor megtartásra kerülő  elnökségi ülésére
Az Elnökségi ülés helyszíne: 1145 Budapest, XIV. ker. Laky Adolf u. 36. I. emeleti tanácsterem


A napirend előtt Kardos Pál elnök tájékoztatást ad a korábbi elnökségi ülés óta megtett fontosabb intézkedésekről, eseményekről.
Steiner Attila gazdasági-ügyviteli alelnök a BPSZ aktuális költségvetési helyzetéről ad tájékoztatást.

1 szazalek 7 med 480