Featured

polg nap

A június 18-án, Sopronban megtartott XXII. Országos Polgárőr Napon budapesti polgárőrök és egyesületek is elismerésben részesültek.

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter a bűnmegelőzés és veszélyelhárítás terén, valamint a Polgárőrség célkitűzéseinek megvalósításában végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként Miniszteri Dicséretben és jutalomban részesítette Szücs Jánost, a Budapest III. Kerületi Polgárőr Egyesület elnökét.

polg nap1
Dr. Túrós András az Országos Polgárőr Szövetség elnöke a Polgárőr Érdemkereszt Arany fokozata kitüntetésben részesítette Nagy Attilát, az Újpesti Polgárőrség és Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület tagját.


Dr. Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a kerületek, tanyák biztonságáért, a környezet- és természetvédelemért, a bűnmegelőzésért, a parlagfű mentesítésért, az ifjúság környezettudatos életmódra neveléséért, az orvhalászat és orvvadászat, valamint az illegális hulladéklerakás megakadályozása érdekében tett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként Tárgyjutalomban részesítette Erdős Viktóriát, az OPSZ környezetvédelmi alelnökét és Botfalvai Zsoltot, a Természet- és Környezetvédelmi Polgárőr Egyesület tagját.


Dr. Fekete Attila pű. dandártábornok, a Vas megyei Adó- és Vámigazgatóság vezetője a NAV Elismerő Aranyoklevelét adta át Budapest III. kerület Polgárőr Egyesületének.
A „Fővárosi Polgárőr Kerület” kitüntető címet az idei évben Budapest XIII. kerület, Angyalföld Önkormányzata vehette át.

 

Gratulálunk az elismerésekhez!

 

Forrás: Országos Polgárőr Szövetség

1 szazalek 7 med 480