Featured

cikkfotó1

A szolgálatteljesítés során elhunyt rendőrfőhadnagy, Radovic Dusán emlékére az idei évben hetedik alkalommal tartottak megemlékezést és emléktornát egykori kollégái és barátai 2016. július 23-án. Az esemény a rendvédelmi dolgozóknak a mindennapi munka terén is meglévő összetartását és együttműködését szimbolizálja, összefogás egy közös célért.

 

Cikkfotó2

A megemlékezésen Bucsek Gábor rendőr vezérőrnagy, Budapest Rendőrfőkapitányának beszédét követően a résztvevők koszorút helyeztek el a XIV. kerületi Rendőrkapitányság kertjében felállított kopjafánál.

A Zuglói Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület szervezésében a Varga Zoltán Sportpályán megrendezésre kerülő jótékonysági emléktornán 26, kerületi- és vidéki kapitányságok, társszervezetek és magán cégek csapatai vettek részt, akik a nevezési díj megfizetésével támogatták az elhunyt rendőr családját. A rendezvényre kilátogatókat a sportolás mellett számos családi program várta, és a támogatóknak köszönhetően bőséges ellátásban is részesültek. 

Cikkfotó3

A Vándorkupát az idei évben a Siller Csapata vihette haza, megelőzve az EFES, és az Óbudai Légió csapatát. 
Az emléktorna Budapest Főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzata, számos vállalkozás és magánszemély támogatásának köszönhetően valósult meg.

 

Az eseményről készült fotókat tekintse meg a képgalériában.

1 szazalek 7 med 480