Featured
parlagfu cikk
 
Az Országos Polgárőr Szövetség Környezetvédelmi Bizottsága a "Polgárőrök a parlagfűmentes településekért" program keretében "Célkeresztben a parlagfű" címmel országos szlogeníró- és rajzpályázatot hirdet általános iskolások részére. 
 
I. KATEGÓRIA: SZLOGENÍRÁS 
Az I. kategóriában általános iskola felső tagozatos tanulóitól olyan saját szlogeneket, ötletes jelmondatokat, mottókat várunk, amelyek összefüggnek a parlagfű elleni küzdelemmel kapcsolatos szemléletformálással, aktivitással, prevencióval. Egy pályázó egy szlogennel pályázhat, maximálisan 150 karakter terjedelemben.  
II. KATEGÓRIA: RAJZ- ÉS PLAKÁTKÉSZÍTÉS 
A II. kategóriába általános iskola alsó tagozatos tanulóitól  olyan saját készítésű rajzokat vagy plakátokat várunk, amelyek összefüggnek a parlagfű elleni küzdelemmel kapcsolatos szemléletformálással, aktivitással, prevencióval. Egy pályázó egy rajzzal vagy egy plakáttal pályázhat.  
 
Kategóriánkénti nyeremények: 
I. díj: 1 db tablet 
          Családi belépőjegy egy magyarországi nemzeti parkba
 
II. díj: Családi belépőjegy a Szilvásváradi Kalandparkba és kisvasútra 
          20 000 Ft értékű  ebédutalvány a Gasthaus Étterem és Panzióba 
 
III. díj: Ajándékcsomag 
          Családi belépőjegy egy magyarországi nemzeti parkba
 
A pályázat beküldési határideje: 2018. november 30. 
 
A pályázó a pályázat benyújtásával hozzájárul, hogy az Országos Polgárőr Szövetség (1077 Budapest, Király utca 71.) mint Adatkezelő a "Célkeresztben a parlagfű" elnevezésű, szlogeníró és rajzpályázat szervezéséhez kapcsolódóan kezelje a pályázó által önként megadott adatait (név, e-mail cím, telefonszám). 
Az adatok csak a meghirdetett pályázatban kerülnek felhasználásra.  
Adatkezelés ideje: a pályázat lezárását és az eredményhirdetést követő egy hónap. A nyeremények átvételéhez kapcsolódó adatok esetén a hatályos adózásról szóló törvénynek megfelelően 8 évig kerül kezelésre.
Az Országos Polgárőr Szövetség a helyezést elért pályázók nevét, mint közfeladatot ellátó szervezet, az elektronikus vagy írott sajtóban, és saját közösségi oldalán nyilvánosságra hozhatja.
 
parlagfu plakat A4 nov 30 1

1 szazalek 7 med 480