Featured

szokes

 

A budapesti polgárőrök azonnal megkezdték az emberölési kísérlet miatt letartóztatott nő keresését.

Ahogyan arról a médiából értesülhettünk, a SOTE Üllői úti nőgyógyászati klinikájáról 2019. június 17-én megszökött egy terhes női rab.

 

Az RTL híradója szerint a tököli rabkórházból vittek át egy állapotos nőt a SOTE szülészeti klinikájára, mert veszélyeztetett terhes volt. A nőt egy korábbi bűncselekmény miatt tartóztatták le, verekedésbe keveredett és emberölési kísérlettel vádolják.

Amikor a kórházban zuhanyozni ment, akkor az őr levette róla a vezetőszárat, a nő pedig egy másik ajtón kisétált az épületből, és elbuszozott a párjához.

 

A férfi nem volt otthon, ezért annak anyjához ment, másnap reggel azonban rosszul lett, ezért feladta magát. Visszavitték a kórházba, ahol császármetszéssel egy ikerpárnak adott életet, mindössze hét hónaposan.

 

A hír a következő linken érhető el:

https://rtl.hu/rtlklub/hirek/egy-nap-utan-feladta-magat-a-korhazbol-elszokott-letartoztatasban-levo-terhes-no

 

A Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnoka, Dr. Bozsó Zoltán bv. dandártábornok levélben köszönetét fejezte ki a keresésben részt vevő polgárőröknek, a következőket írta:

 

„Ezúton szeretném megköszönni Önnek és kollegáinak, hogy telefonos megkeresésünkre azonnal és segítőkészen reagáltak. A rendkívüli esemény kapcsán ismét bizonyossá vált, hogy a rendvédelem területén szolgáló bajtársak segítik és támogatják egymást a közösségért kifejtett erőfeszítéseik során”.

 

A BPSZ örömmel látja, hogy tagjai önkéntes alapon a hivatásos szervek gyorsaságával képesek reagálni a rendkívüli eseményekre. Köszönjük a munkátokat!